Peter Mortensen, CEO for HFS Group

Peter Mortensen er ejer og stifter af Hygiejnemanden tilbage i 2015, som i dag mest bliver kaldt HFS Facility Service. Firmaet startede med udelukkende at sælge rengøringsartikler og forbrugsvarer, men ret hurtigt stod det klart at firmaet skulle noget mere og det var faktisk pga kundeforespørgelser at firmaet blev ændret til et rengøringsfirma.

Inden Peter startede firmaet havde han et job som sælger hos et firma der i dag er en af vores “konkulegaer” og inden det solgte han måtteservice for et firma i Køge. Peter er tilbage i 1998 uddannet hos det der dengang hed Tøjeksperten Bristol i Næstved som sælger, en startede i “tidernes morgen” som avisbud og derefter flaskedreng i et af byens supermarkeder.

Da Peter startede Hygiejnemanden i 2015 startede han samtidigt på Erhvervsakademiet i Roskilde på den dengang helt nye uddannelse “Hygiejne- & Rengøringsteknik” hvor bl.a. udarbejdelse af HACCP rapporter var et af fagene som blev bestået med et 12-tal til eksamen.

Udover at være den administrative daglige leder “bag skrivebordet” er Peter også også med i den daglige drift sammen med vores driftschefer. Dermed er han som øverste chef også den daglige kontakt til vores rengøringspersonale og kunder som får udført rengøring af os. Ved sygdom, ferie og spidsbelasninger vil du som kunde også kunne møde chefen selv igang med udførsel af helt alm. rengøring.

 

Kontakt Peter Mortensen:

HFS Group

Fiskerhusvej 43B – 4700 Næstved

Tlf. 9363 4545 eller direkte på 9282 4545

Peter@HFSGroup.dk